Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barton: «Κολοσσός ο van Dijk»

Barton: «Κολοσσός ο van Dijk»

Ο πρώην μέσος της Manchester City και νυν προπονητής της Bristol City, Joey Barton, αποθέωσε τον Virgil van Dijk, χαρακτηρίζοντας τον ως «Θεό και Κολοσσό».

Ο Barton στην προσπάθεια του να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, έδειξε στους παίκτες της Bristol στιγμιότυπα από κορυφαίους αμυντικούς του παρελθόντος και του παρόντος.

Συγκεκριμένα ανέφερε μιλώντας στο Bristol Live:

“ Ρώτησα χθες τα παιδιά ποιος είναι ο καλύτερος αμυντικός της μοντέρνης εποχής. Τα ονόματα που άρχισαν να λέγονται, ήταν των: Virgil van Dijk, Sergio Ramos, Ashley Cole. ”

“ Έπρεπε να τους δώσω και εγώ μερικά, όπως των Roberto Ayala, Beckenbauer, Bobby Moore, Franco Baresi και τους έδειξα (στους παίκτες). ”

“ Ο Virgil van Dijk είναι ένας Θεός. Είναι 1.95, έχει μύες παντού, ούτε ένα ψεγάδι στο πρόσωπο του, είναι ένας Κολοσσός. ”

“ Από την άλλη, έχεις τον Franco Baresi, ο οποίος μοιάζει με κάποιον που τον έχεις πάρει από τον δρόμο και εγώ σας λέω, θα ήθελα να έχω τον Baresi στην εποχή μου. ” Είπε ο Barton.

“ Ο Virgil είναι εξαιρετικός, αλλά ο Baresi, αν κρίνουμε και από τον ανταγωνισμό που είχε, χρησιμοποιούσε το σώμα του και δεν άφηνε ποτέ τον επιθετικό να έχει την στιγμή του. Αυτό είναι στάση και όχι φυσικό χάρισμα. ”

Στον δρόμο της επιστροφής ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com